“Alice was inmiddels zo aan ongewone gebeurtenissen gewend geraakt, dat ze het saai en vervelend vond wanneer alles zo maar bij het oude bleef.”
– uit Alice in Wonderland

Met groot genoegen kondigen we aan dat Het Witte Konijn* weer is gesignaleerd en samen met de Storytelling Academy volop bezig is met de voorbereidingen van een event op 25 mei 2016 in de Hilvaria studio’s in Hilvarenbeek.

In 2013 was dat een dag speciaal voor trainers en coaches. Dit keer gaat het over ‘de gelukkige klas’ en onderzoeken we hoe storytelling kan bijdragen aan de ontwikkeling van geluk bij kinderen.

De middag- en avondmanifestatie is bedoeld voor leerkrachten en kindercoaches van de basisschool, maar iedereen die geïnteresseerd is in geluk en/of storytelling is natuurlijk van harte welkom.

 We zijn bezig bijzondere workshopleiders en sprekers uit te nodigen en binnenkort verschijnt er nieuwe informatie over ons aanbod op deze bijzonder dag.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie en vertel het verder!

*En voor diegenen die zich afvragen wie dat witte konijn toch is… hem kennen we van de avonturen van Alice in Wonderland. Alice volgt het konijn helemaal tot onderin het konijnenhol en dan begint een serie wonderbaarlijke avonturen.

Storytelling als Wonderland… wat gaan we dit keer ontdekken?

 

Storytelling event ‘de gelukkige klas’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *